Skip to content

PH Computer Posts

Published 15. marts 2018

Mange forbinder udelukkende odds og betting med fysiske sportsgrene som fodbold, håndbold, volleyball og meget mere. Men den tid, hvor landskabet var så simpelt, er slut. E-sport betting har meldt sin ankomst, og disciplinen er kommet for at vinde. For tendenserne taler deres tydelige sprog; E-sport vinder stadig større tilslutning for hvert år, der går. Dette betyder flere turneringer, større præmiesummer ved disse, flere kampe at spille på og meget mere. Så hvis du altid har været typen, der har haft mere hang til computermus og chips end fodboldstøvler og kolde Carlsberg, har du nu mulighed for at vinde penge på din passion på lige fod med de sportsinteresserede. Men denne type bookmakere på nettet er stadig et relativt nyt fænomen. Derfor vil vi gerne guide dig godt på vej i dette nye landskab. Så du kan finde hoved og hale i det, uanset om du selv er computerspiller af kaliber, eller aldrig før har dyrket E-sport. Så i denne artikel har vi samlet al den mest basale viden, du bør have, om denne type pengespil på nettet.

Historien om E-sport

For at forstå et fænomen, må du først kende dets oprindelse. Er du allerede garvet computerspiller, kan du sandsynligvis springe videre til næste afsnit i artiklen med fordel. Men hvis du er ny til universet af gaming, gør du klogt i at hænge på her:

E-sport er i al sin enkelthed en forkortelse for ”Elektronisk Sport”. Og begrebet dækker over en lang række forskellige spil. Nogle af de mest populære er Counter-Strike: Global Offensive (populært forkortet CS:GO), League of Legends, HoN, DotA og mange flere. Fælles for ovenstående er, at de alle er computerspil. Men betegnelsen E-sport dækker også over konsolspil, altså spil som spilles på eksempelvis Playstation og XboX. Iblandt konsolspillene er særligt kultklasikkerne Call of Duty og FIFA populære.

I et historisk perspektiv trækker E-sport tråde helt tilbage til 70’ernes arkadespil. Entusiastiske spillere afholdt konkurrencer i de forskellige spil, og her opstod det kompetitive element. Således udviklede sportsgrenen sig stille og roligt, men vi skal frem til start-00’erne, før begrebet E-sport for alvor blev kendt i folkemunde. Udbredelsen af hurtige bredbåndsforbindelser gjorde, at man kunne holde E-sport konkurrencer uden overhovedet at befinde sig på samme kontinent. Dermed kunne sportsgrenen pludselig accelerere i raketfart, og verden så sine første store – og mediedækkede – konkurrencer. Det var også her, de første bookmakere og bettingsider begyndte at udlove odds på kampene. Dog var det i vid udstrækning ikke anerkendt som egentlig sportsgren på daværende tidspunkt. Men den opfattelse har ændret sig siden.

Spoler vi frem til i dag, er E-sport givetvis den hurtigst-eskalerende sportsgren, vi har. Med en enorm, eksponentiel vækst hvert år, skoler og sågar gymnasier, der tilbyder E-sport på programmet og stadig større mediebevågenhed ved de største konkurrencer og arrangementer. Ja, E-sport er kommet for at blive – og gud ske lov for det!

Hvilke E-sport spil kan man oddse på?

Nu vil vi give dig en grundintroduktion til de forskellige spil, du kan vinde penge på. Så du kan finde ud af præcis hvilket, der passer bedst til dig og dit temparement.

Counter-Strike: Global Offensive

Counter-Strike har længe været det førende navn i E-sports regi. Lige indtil det blev overhalet indenom af League of Legends – et spil, som vi skal vende tilbage til. Counter-Strike: Global Offensive er et klassisk first-person-shooter skydespil. Spækket med action, skydevåben og uforudsigelighed. Hvis du er typen, der nyder hurtigt gameplay og smæk-for-skillingen, er dette spil sandsynligvis det bedste at bette på for dig.

League of Legends

League of Legends regnes i dag for værende det største E-sports spil. Det har de største præmiesummer, de største turneringer og den største spillerskare. Spillet har masser af tempo, men ikke på samme facon som CS: GO. Du ser spillet i tredjepersonperspektiv, og i grove træk bærer spillet i nogen grad præg af strategispils-genren.

Call of Duty

Call of Duty er et spil, som på mange måder er i tråd med CS:GO. Og så alligevel overhovedet ikke. Det er et førstepersonsskydespil, men med et mere ”arkadeagtigt” gameplay. Tempoet er skruet en tand i vejret i forhold til Counter Strike. En – synes mange – fed feature ved Call of Duty er, at der udkommer en ny udgivelse hvert år. Og det har der gjort lige siden 2003. Dermed er der altid friskt materiale.

Der findes langt flere E-sport betting spil, du kan oddse på. I flæng kan nævnes HearthStone, DotA 2, StarCraft 2, HoN og meget mere. Men de ovennævnte tre er givetvis de mest indflydelsesrige og udbredte.

Det kan du spille på:

Præcis ligesom i andre sportsgrene har du flere forskellige muligheder for at vælge, hvilken faktor, du vil bette på. Det kan være eksempelvis:

• Kampvinder
• Kortvinder
• First blood (første drab i hele kampen)
• Korrekt score (ligesom korrekt målscore i eks. Fodbold)

Og meget mere. Præcis hvilke faktorer, du kan oddse på, varierer meget fra E-sports betting til E-sports betting.

Få bonus og gratis penge til E-sport betting

Er du en ny spiller på scenen for E-sports betting? Så kan det være rart at få en blød start. Så du ikke skal hive de store sedler op ad pungen allerede fra første færd. Så det er heldigt, at du har rig mulighed for at få gratis penge at bette på E-sport for og oddse på computerspil som Counter-Strike, League of Legends og meget mere på.

Mere eller mindre samtlige E-sports bookmakere med respekt for sig selv har en attraktiv indskudsbonus eller bonuskode på højkant. Især til nye spillere, som aldrig før har været registreret på det pågældende casino / hos den pågældende bookmaker. Så hvis du gerne vil få en sum gratis penge at spille på E-sport for, er det blot et spørgsmål om at frekventere de mest populære bookmakere til E-sport, og vælge den bettingside, der har den bedste bonus for dig.

Konklusion

I denne artikel har vi gennemgået E-sportens historie i grove træk. Vi har set på, hvordan fænomenet opstod, samt hvordan det har udviklet sig gennem tiden. Derudover har vi gennemgået de mest populære spil til E-sports betting inden for forskellige genrer, ligesom vi har redegjort for nogle af de mest populære bets, du kan foretage dig på E-sport. Afslutningsvist har vi gjort opmærksom på, at der findes en lang række bonusser, der sikrer dig gratis penge at bette for, tilgængelige. Det handler bare om at finde den rigtige bookmaker til E-sport. God vind med dine odds!

15 Mar 2018

Kontaktformular