Skip to content

PH Computer Posts

Lær alt om DOTA lige her

Er du endnu ikke hoppet med på eSport-bølgen, fordi du ikke rigtig ved noget om sporten, og vil du derfor gerne lære mere om eksempelvis DOTA? Så kan du med fordel læse med her på siden, for du får nemlig en stor mængde viden om alt der vedrører DOTA, om dets historie, om reglerne, om gameplayet og naturligvis også om alle de forskellige eSport turneringer, hvor DOTA er i centrum. Rigtig god læselyst.

Om DOTA og DOTA 1

DOTA har sine rødder i de ultra populære spil Warcraft III: Reign of Chaos, samt udvidelsen Warcraft III: The Frozen Throne. DOTA er en såkaldt mod, hvor to hold online spiller i mod hinanden og har til formål at ødelægge modstanderens ancient, som er en stærkt bevogtet bygning, der er i hvert hjørne af mappet. I DOTA benytter spillerne sig af forskellige karakterer, de såkaldte Heroes, der, ligesom i et hvert rollespil, udvikler sig i forskellige levels, jo længere tid man spiller. Der findes adskillige varianter og maps af DOTA, hvor det mest populære uden tvivl er DOTA Allstars, der sidenhen blot blev kaldt for DOTA, og som er forgængeren til det nuværende stand alone DOTA 2, som er blevet udviklet af spilgiganten Valve Corporation, som også har de populære titler som Counter Strike og Half Life-serien på CV'et.

DOTA 2 release date

På baggrund af DOTAs stigende popularitet i eSport scenen, købte den amerikanske spiludvikler Valve Corporation rettighederne til DOTA, hvor efter de udviklede et stand alone spil DOTA 2. Dette spil bygger på den oprindelige mod, men er som sagt et selvstændigt mærke, der udkom for kun 5 år siden, nemlig i 2013. Og løbende er der uden tvivl sket lidt af en udvikling, for der er ikke kun kommet adskillige expansion packs, patches og ikke mindst gadgets og lir til siden hen, der er også kommet en større interesse for især DOTA 2. Og det kan i den grad godt anes, når man ser på, hvordan spillets popularitet er eksploderet de seneste par år og topper alle lister over præmiepenge.

DOTA 2 download

Hvis du gerne vil i gang med at spille DOTA 2 selv, så er det heldigvis nemt at komme i gang med. Spillet kan nemlig tilgås den populære spilportal Steam, hvor det er helt gratis at downloade og spille. Du skal dermed ikke have nogle penge op af lommen, hvis du gerne vil i gang med at spille DOTA. Dog skal du være opmærksom på, at meget af det udstyr og gadgets, som der er i spillet, er noget som du skal betale for ved siden af. Du kan blandt andet gå inden på DOTAs egen hjemmeside, hvor du kan se, hvad de enkelte Heroes og andet gadgets kommer til at koste dig.

DOTA 2 gameplay

Det kan godt se meget teknisk og kompliceret ud, når professionelle sidder og spiller DOTA, fordi det går så stærkt. Men faktisk, så er det slet ikke så svært at lære DOTAs gameplay at kende. Den helt klart nemmeste måde for dig at blive fortrolig med gameplayet er uden tvivl at downloade spillet, og så bare sætte dig ned med en kop kaffe og eksperimentere lidt. Som i et hvert andet online spil, så vil der altid være nogle spillere, som er langt bedre end dig, og derfor vil du i starten også opleve, at du hele tiden bliver dræbt. Men det er en del af af oplevelsen, og på sigt vil det kun være med til at gøre dig endnu skarpere til DOTAs gameplay. Og ellers kan du altid tage en pause fra spillet og klikke dig ind på Youtube, hvor du kan se en masse videoer om spillet, både fra turnerninger og som tutorials til spillet.

DOTA 2 youtube

Hvis du gerne vil have en større indsigt i hvad DOTA er for et slags spil, så kan du benytte dig af blandt andet Youtube, hvor du har mulighed for at streame og live streame videoer af spillet. Ligeledes har du også på Youtube gratis adgang til millioner af videoer om spillet, ligesom du også har mulighed for at live streame fra store DOTA 2 turnerninger, som eksempelvis The International. Der er mere eller mindre en hel industri i at producere screen captures af sig selv spille computerspil, heriblandt DOTA 2, og det betyder altså, at du har rig mulighed for at finde en masse videoer med DOTA 2. Og dermed har du altså masser af muligheder for at blive helt fortrolig med spillet, men den klart bedste måde at blive fortrolig med DOTA 2 er uden tvivl ved at købe spillet selv.

23 Feb 2018

Kontaktformular